Bon Dia - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Maarten & Tamar Kortenhorst - Plieger - WaarBenJij.nu Bon Dia - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Maarten & Tamar Kortenhorst - Plieger - WaarBenJij.nu

Bon Dia

Blijf op de hoogte en volg Maarten & Tamar

01 Juni 2007 | Nederland, Amsterdam

Goedemiddag geachte lezers,

Hier komt weer een berichtje van ons vanuit het zonovergoten ARUBA. Vandaag is Taam begonnen met haar stage.. Vanochtend om half zeven de wekker onder een vrij koude douche en maarten haar brood laten maken zijn we om kwart over zeven vertrokken. Ik (maarten) heb de vier stagiairs naar het werk gebracht en ben zelf nog even mijn bed ingedoken, ondertussen was ik op de terugweg wel de weg kwijt geraakt en zat ik ergens down town Aruba, maar na een uurtje rijden ben ik gelukkig thuis weer aangekomen.

Een schoolgenoot van Taam had vanuit Nederland een auto gehuurd en daar kunnen wij tegen een kleine vergoeding ook gebruik van maken. Maar het is een suzuki alto ( heeeeel Klein) en daar zijn wij de eerste dagen met zijn zessen mee naar oranjestad geweest en naar het strand en dat is niet echt comfortabel. Maar ja we hebben gelukkig een auto, (volgens taam een koekblik op vier wielen)!!!

We hebben de eerste week veel ondernomen. Zijn naar de hoofdstad geweest hebben daar een simkaart gekocht, lekker ontbeten bij een nederlandse tent, naar het strand geweest, klein beetje verbrand, tot nu toe hebben we iedere dag nog gekookt, gesnorkeld, bier wijn en rum gedronken, veel gelachen en ge BBQT.

Alles gaat hier dus fantastisch. Ik heb zelf natuurlijk nog geen werk. Dit weekend is er een beach tennis toernooi, dit is georganiseerd door de tennisschool waar ik wil werken. Ik heb gisterenavond even contact gehad met die mensen en ze stonden er wel positief tegenover en konden de komende maanden wel wat hulp gebruiken. Dus dit weekend komen we elkaar nog wel tegen en wie weet heb ik binnen anderhalve week al werk en geachte lezers en lezeressen dat hadden jullie allemaal niet verwacht. haha Maar ja ik moet niet te hard van stapel lopen want misschien wordt het helemaal niks. Vanavond moet ik trouwens met taam om half acht aantreden op het centre court voor een potje beach tennis.

Ik ga nu nog even proberen om er wat foto,s op te zetten.

Bedankt voor alle leuke reacties en tot horens!!!

P.S. Arubaans tel. nummer Taam 002977492602.
Arubaans nummer Maart 002977492601

Voor alle kaarten en post:
Bakval 7 k
Noord
Aruba

• 01 Juni 2007 - 18:45

Danielle Melissen:

Hey Taam.

Heel veel plezier daar. en suc6 met je stage !!!!!!!!!!!!!!!

Kus Daan

• 01 Juni 2007 - 19:29

Li:

Zo al een hele week gekookt,kijken hoelang jullei dat volhouden :P
    Ben benieuwd naar jullie foto's
    Taam leuk dat je een smsje stuurde :D
    Hoe was je 1e stage?
    Jullie hebben ze toch wel van dr baan gemept??
    Heelveel plezier
    xx Li

• 01 Juni 2007 - 19:49

Derrick:

Goed zo jongen, Taam ontbijtje geven en naar haar werk brengen, daarna verdwalen en terug je bed in!!Trots op je, ik hoop voor je dat je daar tennisleraar kan worden en die Amerikaanse toeristen wat dollars uit hun zakken kan kloppen haha grapje.Suc6 beiden en maak gebruik van deze mooie ervaring aan de andere kant van de wereld!

Liefs xxx

• 01 Juni 2007 - 21:42

Sanne=):

Bon dia lieve allebei!
    Leuk verhaal maart;) Goed gedaan!Werd wel weer eens tijd voor een mooi verhaal en dat is aardig gelukt!Wel even wennen he taam zo'n koude douche en dan nog werken ook;) Ach gelukkig is t daar zo warm dat je na t douchen gelijk weer zweet door die hitte..of valt t wel mee? Hoe is je eerste stage dag bevallen? Zo te lezen hebben jullie t eiland al n btje verkend en al aardig wat mensen leren kennen! Zou wel leuk zijn maart als je daar kon gaan werken! Jullie zijn wel lekker sportief bezig, taam ik zal paul wel inlichten dat je straks gewoon voor 1 gaat;) haha! Ben ook wel benieuwd naar de foto's! Niet alleen maar zon, zee en strand he want straks worden we nog jaloers;) Nee hoor k ben harstikke blij dat jullie t zo naar je zin hebben! Geniet er maar lekker van en ik kijk alweer uit naar het volgende verhaal:)
    Dikke kus Liefs sanne

• 02 Juni 2007 - 00:09

Marc Louter:

heey tamar en maarten! hoe gaat het daar bij die relaxte mensen daarop aruba!!! hebben jullie alles nog ;) haha. wij hopen hier dat alles goed gaat met jullie;). en maarten vind vast snel een lekker baantje!!! ;) ik heb mijn examens gisteren afgerond:D lekker vrij nu:) ik ben er wel zeker van dat ik geslaagd ben;). jullie horen het wel;)
    de groeten van ons allemaal xxx van kees (sas) JW, marc en jan en marja;)

• 02 Juni 2007 - 07:28

Suus:

Hallo!!!!

Ik terug van kamp meteen kijken of er al een nieuw bericht op staat! :)! En ja hoor! En dan van Maart nog wel! GEWELDIG! Zo te lezen hebben jullie het wel heel erg naar jullie zin daar! Heerlijk! Ik ben deze week ook weer hard bezig geweest om mijn plekje naar Aruba te reserveren hahha! Nee hoor het kamp was gewoon echt supergezellig :)! Taam heb je mijn smsjes eigenlijk wel ontvangen? Nou zet het maar in je volgende verhaaltje! Dikke kus Suus!

• 02 Juni 2007 - 09:07

Lisa:

Maart, nee indd niet verwacht, maar wel super als het lukt! Taam, ben benieuwd hoe je eerste dagje op je stage was!

Veel plezier.. en voor ons vandaag een 'gewone' zaterdag. laatste wedstrijdje van seizoen! :D

Kus.
    x

• 02 Juni 2007 - 19:13

Bianca:

hallo daar!

zo ik ben net terug uit turkie en ben gelijk maar weer even naar jullie site gegaan! en maart wat is dat nou en bericht van je! leuk hoor! ben zeker een beetje jaloers! maar ja we kunnen niet alles hebben! nou geniet daaro! en je hoord snel van me!

dikke kus Bianca

• 02 Juni 2007 - 19:27

Michel En Anouk:

Wat leuk om te lezen allemaal! Ik ben wel trots op jullie. Lekker genieten hoor deze maanden!!! Ben benieuwd hoe het werk van Tamar gaat bevallen..?? Hey Maart misschien heb je je roeping gevonden....Tennisleraar!!! ;-) Nee hoor leuk allemaal, ik hoop dat het lukt.

Veel succes verder!
    Kus van je nicht en je leraar

• 03 Juni 2007 - 15:21

Birgit En Piet:

goedemiddag luitjes, het adres gisteren van minte gekregen bij ah, wat leuk die site. zo te lezen hebben jullie het erg naar je zin, maarten gaat het lesgeven nog door? liefs van ons uit den hoorn.

• 05 Juni 2007 - 07:26

Seek:

He Taam en Maart,

Zo te horen vermaken jullie je uitstekend!! Taam, hou je die Amerikanen wel een beetje onder de duim???Of heb je daar nu nog geen last van??
    Maart, Je heb toch wel enig talent als schrijver, dus wie weet is daar wel wat mee te verdienen. En als het niks wordt met die tennisvereniging kan je altijd nog een korbalcluppie oprichten. Je bent tenslotte, na een groot aantal wedstrijden gezien te hebben en je finale plaats tijdens het schottoernooi, een expert geworden!! Wie weet, Maart als bondscoach van Aruba!! Klinkt niet gek.
    Ik ben momenteel zelf druk bezig met het leren van mijn laatste toets. En met de geestelijke voorbereiding op komend weekend: Sport en spel.
    Tortelduifjes, heel veel plezier nog daar, we zullen snel een kaart richting jullie beveiligde resort sturen.

Groetjes Kees

• 06 Juni 2007 - 08:16

Minte :

Heeey Maart en Taam,

Ik heb gehoord dat Taam weer een heerlijk baantje heeft uitgezocht. Ik zit nu op school, straks laatste sportles van het jaar. Gaat erg snel allemaal.. :) Tot de 19augustus :D:D:D

XXX Minte

• 06 Juni 2007 - 09:15

Master Fokke:

klinkt goed, ik kan niet wachten tot het september is. ik kan nog wel een paar tennis lesjes gebruiken.

laters

• 07 Juni 2007 - 10:21

Raba En Theo:

Dag Maarten en Taam,

Ziet er goed uit, die site van jullie.
    Volgens mij kan het wel eens zo zijn dat jullie voorlopig gewoon niet meer terug WILLEN. Het lijkt mij in ieder geval een fantastische ervaring.
    In ieder geval van hieruit heel veel sterkte en plezier toegewenst!
    Hou je taai,

Groetjes ook van Theo,

Raba

• 07 Juni 2007 - 20:09

Siem En Bar:

Heee Taam en Maart,

Vandaag zijn we thuisgekomen van onze 'honeymoon'
    (naar Griekenland, want dat wist je waarschijnlijk nog niet) en meteen maar eens even jullie website bekeken. Klinkt goed allemaal! Veel plezier nog en groetjes uit Maasland city!

• 08 Juni 2007 - 09:44

Sanne:

Zo te zien is het je vader eindelijk gelukt om de foto's erop te krijgen!Ze zijn gaaf hoor!Vooral die laatste shoot van jou taam;) K ben ook wel benieuwd naar de foto's van aruba. Jullie zijn alweer 2 weken weg..wat gaat het toch snel! Ik heb gister op school al mn verslagen ingeleverd dus kan eindelijk n btje gaan relaxen..nog 1 toetsweekje en dan zit t jaar er voor mij alweer op:) Vanavond hebben we sport en spel, maar vind t helemaal niet leuk hoor dat jullie er niet zijn. K zal een extra wijntje op jullie drinken en volgend jaar doen we het gewoon nog een keer dik over! Nou lieverds k wacht vol spanning;) op jullie volgende verhaal!Liefs sanne

• 09 Juni 2007 - 18:14

Li:

Eeey lieverds

Nou heb jullie gemist, drink vanavond een extra borrel op jullie ;)
    Wacht met smart op jullie foto's.
    Jullie nog stappen vanavond?
    Dikke kuss

• 11 Juni 2007 - 15:49

Frans:

Beste jongelui,

volgens mij wordt het ook bij jullie tijd (evenals bij Tim en Saskia), om je lezers eens wat nieuws te laten zien of te laten lezen. Maarten heeft toch nog genoeg tijd of is zijn baan als tennisleraar al begonnen? We zijn benieuwd naar jullie avonturen en belevenissen. Hoe verloopt je stage, rij je al jeep etc. We zien met verwachting uit naar de laatste nieuwtjes!

liefs,

Julie en Frans
    xxxxxxxxxx

• 11 Juni 2007 - 19:00

Tim En Sas:

Hey Taam en Maart,
    volgens ons ligt het hele smsverkeer in Peru plat. We hebben helaas niets van jullie ontvangen. En wij kunnen ook niets meer naar anderen sturen... Hier gaat alles zn gangetje. De laatste week van sas dr 1ste stage en van mijn spaanse les. Volgende week naar een school om vrijwilligerswerk te doen. Hoe gaat jouw stage? Veel plezier! Maart, we hopen dat je snel wat vind, want zo heel de dag in de zon liggen is ook zo niets!

Kus van ons

• 12 Juni 2007 - 12:26

Suus:

Ej Taam en Maart!

Waar blijft jullie nieuwe avontuur?? De foto's van het afscheidsfeest staan er nu alweer eventjes op! Wij willen jaloers gemaakt worden met mooie prachtige strandfoto's of Taam in een jeep ofzo! Hoorde van Frans dat jullie nu al tenniskampioenen van Aruba zijn! Nou Maart als dat geen baan gaat opleveren? Wij hebben sport en spel gehad en hebben elke keer bij een drankje geproost op jullie! Verder hebben jullie niet zoveel gemist op s&s. Vrijdag was Saai!! Zaterdag was dan wel weer gezellig:)! Leuke band enzo! Ik heb een kaart voor jullie op de bus gedaan een week geleden, maar weet niet hoelang zoiets gaat duren, dus misschien hebben jullie ze al en anders is het onderweg! Vanmiddag hebben we schoolkorfbal ppff..hahah! Nee hoor dat is altijd wel gezellig! Heb nog geen goed nieuws over jullie opzoeken e.d.! Dus sorry we wachten nog altijd af...!!!

Maar is het iets daaro? Taam hoevaak heb je de hellingproef al moeten doen? Whahaha en anders denk je maar aan mij, want mij is hij gelukt midden in het drukke Rotterdam! :) Goed he!

Nou lieverds ik hoop snel iets van jullie te horen!

Lieve Kus Suus!

• 13 Juni 2007 - 16:24

Sanne:

Hej kanjers op aruba..
    K hoorde van taam het goede nieuws over maart zn baan:) Helemaal top!Kan je ook eindelijk wat gaan doen maart want dat zonnen en zwemmen is ook niet alles he;) haha! Als ik taam mag geloven kom jij nog rijk thuis he maart;)

Fijn taam dat je het leuk hebt op stage..je boft maar weer!ben wel benieuwd naar je verhalen..of je nog gekke amerikanen in je jeepje heb moeten vervoeren enz..hoe bevalt t samenwonen? Lekker koken iedere avond of lekker veel uit eten? Hoe is het met het tennissen? Doen jullie ng een btje mee aan toernooitjes?

Kees en ik zijn bij de toppers geweest vorige week..was echt supervet!Leukere liedjes dan vorig jaar en we zaten weer top. Suus en sven waren er ook..die konden wij mooi bespieden met onze verrekijken..dikke pret natuurlijk!Sport en spel was wel leuk maar niks bijzonders dus niks gemist. Suus zei het al; we hebben genoeg wijntjes op jullie genomen dus de rekening zullen we nog wel opsturen;) zondag zijn we met suus,sven,bi,kees,wil,mark, jor en ik naar heerenveen gegaan naar jong ORANJE:) Wat een avontuur was dat joh!haha we hebben zitten gillen toen Daniel de ridder erin mocht oei haha!Wat een hunk!:) Je ziet het zeker al helemaal voor je he taam;) stel van die gekke meiden op de tribune!Die mannen achter ons dachten oo shit als dit maar goed gaat haha! Gelukkig hebben ze wel met 1-0 gewonnen maar volgens de kenners was het geen beste wedstrijd..(ik vond t allang goed mja) haha
    Gister hadden we schoolkorfbal toernooi..was weer lekker druk zoals altijd, het was erg gezellig!Verder zijn er niet hele bijzondere dingen gebeurt hier. K ben hard aan t leren voor mn tentamens en daarna heb k ook lekker vakantie.
    Nou kom maar weer gauw met een nieuw verhaal want daar zitte alle lezers wel op te wachten geloof ik;)
    Dikke kus sanne

• 14 Juni 2007 - 16:53

Bianca:

heey knakkers!

hoe is het? nog een beetje naar je zin? nee zeker wil wel ipv jullie daar heen! :D nee grapie! zoals je heb gehoord ben ik me rijbewijs! dus wanneer je terug komt kan ik bobben!:d ik krijg volgende week donderdag me auto! dus dat is helemaal super! hoe is het taam trouwens met jou auto rijden in de bergen? heb je dat al gedaan?en maart wat doe jij allemaal? vond het trouwens wel leuk dat je effe smste taam! kom nou maar snel met een leuk en super lang verhaal! want nu maar je me nog niet echt jaloers! en dat moet wel!

nou ik lees jullie snel!

dikke kus