Aangekomen - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Maarten & Tamar Kortenhorst - Plieger - WaarBenJij.nu Aangekomen - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Maarten & Tamar Kortenhorst - Plieger - WaarBenJij.nu

Aangekomen

Blijf op de hoogte en volg Maarten & Tamar

26 Mei 2007 | Nederland, Amsterdam

He Lieverds,

Gister was het dan zover, eindelijk naar Aruba! We hadden donderdag nog een kadootje gehad, wat we pas in het vliegtuig open mochten maken! We zaten nog niet of het was al open! Het was echt een super kado en we hebben allebei met tranen in ons ogen het boekje gelezen! Super bedankt!! :)
In het vliegtuig hebben we een beetje gedut, boekje gelezen en wat films gekeken! Na ongeveer 9 uur hadden we een tussenlanding op Sint Maarten, helaas mochten we hier niet uit en hebben we er niks van gezien!
Toen we dan eindelijk aankwamen op 'ons' eiland stonden er 2 mensen op ons te wachten, Thijs en mevrouw Susebeek. Thijs heeft ons toen naar Bakval gebracht en hebben we gelijk wat met hem gedronken, heerlijk buiten! Het appartement is super! Best groot en het ziet er allemaal prima uit! Net hbben we even ontbeten bij Paddock, heerlijke uitsmijter! We gaan zo Lidia nog even bellen om te kijken of zij ons een beetje wegwijs kan maken!

We schrijven binnenkort weer wat!

Oja, ODO-mensen; veel plezier op kamp!

Kus & Liefs Maart & Taam

• 26 Mei 2007 - 16:27

Wendy:

hee dude!
    jammer dat ik je niet meer even gesproken heb op msn ofzo! maar goed om te horen dat jullie goed zijn aangekomen! heel veel plezier daar saampies, geniet er lkr van! en ik blijf jullie volgen hoor! ;)
    liefs kus je klasgenootje wen! :)

• 26 Mei 2007 - 17:45

Kees En Sanne:

He Lieverds
    Fijn om te horen dat jullie goed zijn aangekomen. Gaaf he, het boekje!! We hopen dat jullie er maar veel in gaan lezen. Zo is iedereen toch een beetje dichtbij:) Hebben jullie al een adresje voor ons zodat we kaartjes kunnen gaan sturen? Nou gaan jullie maar gauw het eiland verkennen dan horen we snel weer van jullie! dikke kussen

• 26 Mei 2007 - 20:09

Mary:

Hé Taam wist niet dat je al zo snel weg zou gaan. Wel stil in de kleedkamer de komende tijd. Veel plezier en geniet ervan. Groeten ook aan Maart.

• 27 Mei 2007 - 01:28

Bianca:

heej

super om te horen dat alles goed is gegaan...

hoe is t daar???

dikke kus

• 27 Mei 2007 - 12:18

Leonie & Minte :

Gelukkig gaat alles goed daar. Wij vermaken ons ook goed zonder jullie, we zijn gisteravond naar de skihut geweest. Wij gaan nog even genieten van ons lange weekendje..
    Veel plezier nog daar!

Liefs Leo & Min

• 27 Mei 2007 - 13:01

Bianca&Timo:

He schatjes!
    Mooi dat jullie veilig zijn aangekomen! Morgen is het guytervoetbaltoernooi en Timo heeft hele mooie voetbalschoenen.. namelijk uit huize Kortenhorst! Maart bedankt! Ik zal ze allemaal even laten zien hoe het moet! Jullie heel veel plezier daar en we zullen regelmatig ff berichten!
    Kusjes!

• 27 Mei 2007 - 15:49

Bianca:

heey knakkers!

gelukkig zyn jullie goed aan gekomen! hier een berichtje van my van uit turkye! het is hier heerlyk weer best naar me zin! hoe is je huisje? beetje mooi uit zicht? nou geniet er van en laat snel wat van me horen!

kus Bııı

• 27 Mei 2007 - 21:02

Sas En Tim:

Hoi lieverds,
    fijn om te horen dat alles zo goed is gegaan. Begin je nu vrijdag aan je stage? Het spaans gaat wel aardig, nog drie weken en dan heb ik geen accent meer. Gaat maarten nog wat doen of voorlopig eerst even van het strand genieten? Binnenkort komen er op onze (Saskia's) site ook wat foto's van florida. We houden jullie site in de gaten en proberen ook te sms-en, maar we weten niet of dat lukt. Veel plezier en tot horens.

Kus van ons, lekker dichtbij.
    Sas en Tim

• 28 Mei 2007 - 08:31

Suus:

Hello kanjers!

Zoo aangekomen! We hebben Sven zijn smsje al ontvangen op het kamp hoor! Hebben jullie een goede reis gehad? Nou tijdens de dropping zat ik af te tellen van wanneer jullie zouden landen in dat zonnige Aruba! Mark werd helemaal gek van mij! :)! ik riep steeds Mark over een half uur landen ze, Mark over een kwartier landen ze, Mark ze zijn geland:)! haha! Ojee ik typ straks me berichtje af, want ik moet nu de vrachtwagen gaan uitladen bij odo!

Lieve kus mij

• 28 Mei 2007 - 14:32

Ulko En Ria:

Bon bini to one happy island Aruba!

En, zijn jullie inmiddels al een klein
    beetje gewend?
    We zouden het leuk vinden om jullie
    binnenkort een keertje te ontmoeten.
    Mail ons maar eventjes een keertje!
    (ulko1302@hotmail.com)

We wensen jullie in ieder geval een heerlijke tijd hier op Aruba!
    Geniet ervan!!!

Groetjes van Ulko en Ria Reinders

• 28 Mei 2007 - 16:24

Li:

Eeey lieverd!

Was heel gezellig donderdagavond.
    Blij dat je heel bent aangekomen :P..
    Waar was je lijstje nou,wat je dr op ging zetten :P
    Kamp was echt heel gezellig!
    Geniet van je laatste dagen vrij.
    Kusss

• 28 Mei 2007 - 17:57

Peter En Margriet:

He
    We hebben jullie gemist met wadlopen.
    't was bere gezellig en nog redelijk weer gehad.
    Maar vast niet zo gezellig als op Aruba.
    Succes met jullie stage/werk
    Tot schrijfs
    Peter , Margriet en de kids

• 29 Mei 2007 - 09:43

Sven:

He kaffers (ja ik gebruik Taams woorden maar)
    alles oke daarzo? Ik heb de kids maar even heel hard en vooral zelfstandig aan het werk gezet vandaag! Kan ik even bijkomen. Denk aan de souvernirs! Toedeloe.
    He Maart, Bokito gaat naar Feijenoord, hij zorgde dit seizoen voor het enige gevaar in Rotterdam!
    Toedels en kus,
    Sven

• 29 Mei 2007 - 10:16

Lisa:

Taam en maart, onwijs veel plezier daarzo! succes met je safari taam! Lekker hard scheuren op je jeep ;) En Maart, ben benieuwd wat jij voor moois gaat doen daar !
    Wij zijn net terug van kamp ja, was super! Lekker kapot nu!

Ik krabbel wel weer haha...

Knuffel, Lies

• 30 Mei 2007 - 08:13

Kel:

Klinkt goed taam!!
    Maak er wat moois van ;)

xxx

• 31 Mei 2007 - 20:18

Piet Niemeijer:

Hallo,
    Met plezier je bericht gelezen.
    Alvast een hele mooie/fijne tijd daar op Aruba toegewenst.
    (factor 30 of 10?)
    In Pieterburen erg veel plezier gehad en oma is nog bij mij in Groningen geweest met Bougien.
    De groeten ook aan je collega's,
    Piet oet Grun'n.

• 14 Februari 2008 - 18:11

Tessa:

ik ken jullie helemaal niet maar is die contactpersoon violeta susebeek? want zo ja ik ga ook stage lopen op aruba en heb informatie gekregen over appartementen bakval van mevrouw susebeek
    zouden jullie mij kunnen emailen of die idd zo is? mijn email adres is tessa_wijnen@hotmail.com
    alvast bedankt!