Daar zijn we weer - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Maarten & Tamar Kortenhorst - Plieger - WaarBenJij.nu Daar zijn we weer - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Maarten & Tamar Kortenhorst - Plieger - WaarBenJij.nu

Daar zijn we weer

Blijf op de hoogte en volg Maarten & Tamar

05 Juli 2007 | Nederland, Amsterdam

Daar zijn we weer

Zo er is alweer ruim een week voorbij, dus wij dachten misschien wordt het weer is tijd om een berichtje te plaatsen voor onze lieve lezers/lezeressen!!
Het begin van een nieuwe werkweek stond weer voor de deur. Taam moest de afgelopen week een aantal keer om 06.30 beginnen met werken en was pas om 18.00 uur klaar.
Dit brak Taam natuurlijk aardig op, maar zoals we Taam allemaal kennen heeft ze zich er goed doorheen geslagen. Maart heeft deze week ook heel veel gewerkt, namelijk 4uurtjes.
Maar vervelen doet Maart zich niet, hij neemt namelijk alle huishoudelijke klusjes op zich. Zijn dagen beginnen meestal rond een uurtje of elf, rustig wakker worden met een kopje koffie en dan richting de supermarkt om het avond eten te kopen en de telegraaf, zo kan hij goed op de hoogte blijven van het wereldnieuws en niet onbelangrijk de transfers van feyenoord!! S middags gaat hij meestal even naar het strand en voor hij het weet gaat hij Taam weer ophalen en staat hij in de snikhete keuken om het eten voor te bereiden.

Op maandagavond zijn we zoals gebruikelijk weer naar de film gegaan bij Havana. De film die draaide was leuk maar hoe die heette weten we al niet meer, haha. De rest van de week hebben we s avonds niet heel veel ondernomen. We hebben nog wel een keer getennist, met Thijs en Rob. De andere avonden zijn we verstandig vroeg naar bed gegaan. Maart is nog even lekker naar het strand geweest met Rob en een vriend van hem (Herman). En zo is het snel vrijdagavond..

Zoals gebruikelijk zijn we vrijdagavond na een potje tennis naar Carlos & Charlies geweest. Taam was verteld dat ze zaterdag maar tot half twee hoefde te werken dus we konden lekker een tijdje met onze heupen bewegen, Maart natuurlijk niet, die stond lekker een biertje te drinken. Zoals gebruikelijk werden er weer genoeg mensen het podium opgetrokken om een dansje te doen, een drinkwedstrijd of zo snel mogelijk vier verschillende sexposes laten zien. Taam heeft meegedaan aan een danswedstrijd. Maart was (weer) wat drinken halen en Taam zag haar kans schoon om de heupen op het podium los te gooien zonder dat Maart het zag, maar zoals het een man betaamt verliest hij zijn vrouw nooit uit het oog, dus dit heeft hij ook gezien. Ze had niet gewonnen, aangezien die Amerikaanse dames alles uit de kast gooien om te winnen. Om een uur of twee zijn we huiswaarts gegaan, Taam moest natuurlijk nog wel een halve dag werken, dachten we. Maar S middags kreeg Maart een vermoeide en boze Taam aan de telefoon. De mededeling was, Maart ik moet nog een tour doen, ik ga die Palm tours nog is in de fik steken. Maart is hierna naar het strand vertrokken met Jan, Rob, Thijs, Taar en Lies. Rond vijf uur wilden we weggaan maar eerst wilde Taar en Rob nog even een kunstje laten zien op een bedje, dit ging niet helemaal vlekkeloos en het bed was verbogen. Na een overleg met zo ongeveer heel de staf van het hotel werd besloten dat zij het bed moesten vergoeden en 150 dollar moesten betalen. Hier gingen we natuurlijk tegenin en uiteindelijk heeft Rob zijn telefoonnummer achter gelaten en zou hij nog gebeld worden door de general manager, tot op heden nog niks gehoord. Na de onderhandelingen zijn we naar de supermarkt gegaan en hebben we eten voor zaterdag en zondag gekocht. Zaterdag hebben we met zijn zevenen pannenkoeken gegeten en zondag hebben we een BBQ gehouden. Zaterdagavond was onze eerste Full Moon party. Er werd ons verteld dat dit het feest was. Bij binnenkomst was het alleen uitgestorven, dit kan je zien aan een foto van Taam midden op de dansvloer. Na een uurtje werd het steeds drukker en uiteindelijk zijn we rond een uur of drie weer huiswaarts gegaan.

Zondags lekker uitgeslapen en s middags naar het strand van Manchebo geweest, met hond Jakka. Voor het eerst hebben we een versnapering gehaald bij fastfood keten Mc Donalds. Eind van de middag zijn we naar de HI winds gegaan. Dit is een week lang surfen en kitesurfen. Als het lukt zullen we een filmpje op de site plaatsen waar jullie kunnen zien hoe ze hier kitesurfen. Maart wil dit ook gaan proberen. Na een hoop amstel bright zijn we huiswaarts gekeerd en hebben we de BBQ aangestoken. Heel gezellig gegeten met zijn zevenen. (Thijs, Rob, Jan, Taar, Lies, Taam en Maart). Taam haar vrije dag was voorbij, dus rond een uur of elf zijn we lekker gaan slapen. Maandagavond weer naar de film geweest, Black snake, was niet echt een geweldige film. Maart heeft hem wel gezien, Taam is alleen tijdens de pauze even wakker geweest. Na de film gelijk naar bed gegaan, dinsdag namelijk weer om 6.30 uur werken.

Nu komt het minder leuke bericht. Maart heeft namelijk een ongeluk gehad. Hij heeft gelukkig niks, de auto heeft alleen wel hoofdpijn. De voorkant zit goed in elkaar (zie foto). Gelukkig is hij tegen een vriendelijke man opgebotst die eigenlijk lacherig uit zijn auto kwam en zoiets had van ja dit kan gebeuren. Maart reed ongeveer 30 km per uur en opeens stond iedereen vol op de rem, geen mogelijkheid om uit te wijken en de wegen hier werken ook niet mee om snel tot stilstand te komen, tot gevolg BOEM. Daarna is hij naar het verhuurbedrijf gegaan, hier heeft hij afgesproken dat het verhuurbedrijf zelf de auto gaat maken. We kregen gelijk een nieuwe auto mee en over een paar dagen is de oude weer klaar.
S avonds wilde we even gaan tennissen, helaas waren de banen bezet, we zijn met Thijs even gaan golfen. Wat denk je? Tijdens het afslaan breekt maart zijn club terwijl hij afslaat!!
Kortom, dinsdag 3 juli was niet echt een topdag.

Verder kopen wij de auto over van Thijs, Rob en Jan (zie foto). Wij betalen hiervoor 1500 gulden, dit is ongeveer € 600,- een koopje dus. Aan het einde van onze periode op Aruba kunnen wij deze auto doorverkopen aan de huisbaas. Vanavond (woensdag) gaan we naar de Paddock een nederlands cafe waar iedere woensdag de Nederlandse stagiaires en mariniers heengaan. Dit is de laatste woensdag van Taar, dus vandaar dat we gezellig met zijn zevenen daar heengaan.

Natuurlijk weer hartstikke bedankt voor alle reacties en de kaarten die we van jullie hebben gekregen en tot snel weer!!!

Liefs KUS Taam & Maart

• 05 Juli 2007 - 18:37

Minte:

Zoo Maart als ik dit zo lees mag jij mijn nieuwe golfset niet lenen. Want volgens mij heb jij in Portugal ook al is een golfclub door midden geslagen. K ga nu alweer stoppen met mijn verhaal want ik ga naar de verjaardag van Pathael, morgen die van Gwen en zaterdag die van Fleur. Ik ben dus ook aardig onder de pannen. Trouwens ik heb al me toetsen voldoende, nu nog project en keuzevak en ik heb me P.. Nou tot over 45nachtjes DOEIII XXXX

• 05 Juli 2007 - 20:17

Derrick:

Hoi,
    Geweldig verhaal weer en zo lang ook!!3 juli was duidelijk je dag niet Maarten, maar goed die heb je weer gehad zullen we maar zeggen;)
    Taam, ik begin toch wel medelijden met je te krijgen met die lange werkdagen en dan maar 1 dagje vrij!Gelukkig zorgt Maarten goed voor je!!
    Ik probeer trouwens de laatste 2 dagen te sms-sen maar krijg dan in mijn scherm te zien: nummer niet in gebruik, waarschijnlijk vakantieperiode van de plaatselijke postduif!
    Geniet maar van het weer daar, want het is hier nog steeds herfst, de tuin staat blank en het is vroeg donker waardeloos, gelukkig gaan we over 2 weken naar Portugal.
    Nou nog heel veel plezier daar en geniet van deze mooie, korte periode in je leven.

Liefs voor jullie beiden.

Der(rrick)

• 05 Juli 2007 - 20:35

Sanne:

Hi lieverds,
    Zit ik net een heel verhaal te typen gaat het opeens weg..grr dan maar weer opnieuw beginnen!

Joepie weer een verhaal!Superleuk om weer over jullie avonturen te lezen! Toch wel zwaar je taam zo'n stage:P gelukkig zit je op zo'n heerlijk eiland waar je in de vrije uurtjes lekker bij kan komen in t zonnetje:) Lief van maart dat hij dan alle huishoudelijke klusjes doet..maar zo hoort het natuurlijk ook gewoon toch taam;) haha!Ja maart jij boft maar met je vier uurtjes werken in de week!

Taam, heb je ze laten zien daar hoe je een feestje moet bouwen tijdens die danswedstrijd haha:P zo te zien kunnen ze ng een hoop van je leren zo in je uppie op die dansvloer:P Wel even schrikken hoor van t ongelukje met de auto. Gelukkig is alles goed afgelopen en is maart nog heel en die auto..agh het is maar blik!:)

Aan de foto's te zien vermaken jullie je ng prima:) Leuk dat jullie straks je eigen autootje hebben..maar was die linker auto niet meer te koop?:P

Wij hebben net onze eerste zomertraining weer achter de rug..nou taam het was zweten geblazen haha:P neehoor viel wel mee..gelukkig was het droog dus dat was al een meevaller!We missen je wel hoor!Maar we hebben in ieder geval herrie gemaakt voor tien zodat ze alvast wennen als jij straks weer terug bent:):)

Nou k ga stoppen met mn verhaal want het is weer tijd voor een slaapje..dikke kussen en tot horens! xx

• 05 Juli 2007 - 21:25

Tim En Sas:

Zo, das wel even raar om te horen. Dat maart het huishouden doet en taam hard aan het werk is... Je moet natuurlijk ook af en toe de rollen omwisselen ;) Maar gelukkig bevalt het wel.
    Hier in Peru alles goed, wel koud...Het wordt hier namelijk winter.

heel veel plezier daar nog! En niet te bruin worden...

Kusjes van ons!

• 06 Juli 2007 - 07:50

Bianca:

heey knakkers

nog een keer bedankt voor je kaart! ik vond het ook effe leuk dat je belde op me verjaardag taam! beetje jammer dat je moest vertellen dat je lekker even op het strand lag en ik heerlijk binnen en buiten regende het!maarja iemand moet geluk hebben! en jullie hebben het wel verdiend:d al die verhalen zijn wel gaaf! jullie zitten niet alleen op je luie r... naja maart die 4 uurtjes in de week werken is zeker wel veel:D en taam maar hard werken! nou taam in nederland moet je het maar andersom doen! :d

nou schatten ik sms jullie snel! nog nog heel veel plezier! ik wacht op het volgende verhaal!!!

dikke kus

• 06 Juli 2007 - 09:06

Li:

pfff net een heel verhaal getypt is die weg :S
    Ik ga het weer proberen ;)

Dat was even schrikken, gelukkig heeft Maart zelf niets.
    Jullie vermaken je daar wel prima. Knap dat je een glofstick door midden kan slaan, dacht dat ze altijd zo stevig waren ;)

Die Maart heeft het wel chil beetje tennissen en daarna lekker chillen. Goed dat die wel alle huishoud klusjes opzich neemt. Goed geregelt Taam ;)

Je hebt ze natuurlijk wel even laten zien wat nou echt feesten is ;)

Ik heb gister wel heerlijk gekorfbalt, je pa was dr ook nog ;)

Heb afgelopen Woensdag een beach feest gehad van me werk. Was heel gezellig. Zie jeje collega's weer eens van een andere kant ;)

Ik ga even een bakkiej doen, paps is jarig.
    Vanavond een verjaardag van kees en pa.
    1e werken tot 9 :S

Ik mail je binnenkort

xxx

• 06 Juli 2007 - 11:56

Seek:

He taam en maart!!

maart, jij bent nogal een mager scharminkeltje, vergeleken met die andere gasten op de foto. Je heb nog veel amstel bright te gaan!! haha. Maart ik vind dat je je huishoudelijke taken heel goed doet. Ik ken het gevoel en het is heel erg zwaar.... not!!! vooral de pauzes zijn enorm vermoeiend met bright en de zon.

Taam, leuk om te lezen dat je het erg druk heb. Doe je ook nog eens wat zeg:P:P. Je herrie op de training is gisteravond aardig gecompenseerd!! Mijn hemel, wat waren die meiden druk, en dan was jij er niet eens.
    Taam kom maar snel weer terug, want die meiden proberen je te evenaren. Maar er is maar een echte herriemaker en dat ben jij!!

Taam en Maart, leuk om te lezen dat het goed gaat met jullie. Veel plezier nog en tot horens!!

Houdoe!!

• 07 Juli 2007 - 10:07

Suus:

Hallo!!!!

PPfff....Taam wat heb jij het zwaar! Maar wacht je wel even met het in de fik steken van je stage totdat je een voldoende hebt en alles op papier staat met handtekening enzo? Anders heb je straks helemaal niets en is dat vele werk helemaal voor niets geweest!
    Oh oh Maart en wat heb jij het druk! Echt vreselijk zeker huisman spelen :P! Beetje boodschappen doen, beetje zonnen, beetje een biertje drinken, nog een beetje zonnen, dan ga je eens even een maaltijd koken, dan weer even zonnen, biertje tussendoor, even een filmpje pakken, biertje erbij, dan nog even slapen en de volgende dag begin je zeker met een biertje :P! Taam wat ga jij thuis doen? Huisvrouw spelen zeker? haha!

Wel schrikken dat je (Maart) dan ook nog even een ongeluk krijgt, das dan wel weer minder! Gelukkig heb jij niets! En die auto ach ja komt wel weer goed:)!

Hebben jullie nog geprobeerd om een appartement voor ons te regelen? Want anders moeten we zelf proberen iets te regelen, dus hoop wel even iets daarover van jullie te horen :)! Haha!

Zo die training....ik kan niet meer lopen joh! Mijn bovenbenen zijn ontploft! Zulke goede spieren heb ik hahaha! Maar het was wel lollig! San heeft laten zien dat ze topscoorder van dit jaar gaat worden :)! hahahaha!

Nou ik ga even stoppen, want Sven komt er zo aan, wij gaan even een kaart voor jullie kopen, dus die komt er een deze weken aan!

Kus en liefs Suus.

• 08 Juli 2007 - 11:02

Heej Taam En Maart:

Leuk om jullie berichten te lezen...ik zou graag een weekje met Maart willen ruilen;) want dat is natuurlijk helemaal super zo'n leventje daar met zo'n hard werkende vrouw!
    Hier is ook alles goed...ook al was de training afgelopen donderdag natuurlijk wel erg stil zonder Taam :P
    Woensdag ga ik met Chiel en Mark naar Portugal vliegen om ook lekker een paar weken te chillen, ook Jaap komt daar naartoe vliegen, dus wij vermaken ons hier ook goed!

Geniet van de vrije tijd die je hebt daar en succes met je stage/werk..

grtz Anton

ps. Maart, het gaat opvallend goed met Feyenoord sinds jij een tijdje je gezicht niet meer heb laten zien in Vak S!!??

• 08 Juli 2007 - 16:04

Frans:

Hoi schatten,

hier weer even een berichtje van Julie en van mij. Ben blij met het nieuwe verhaal en natuurlijk de plaatjes bij de praatjes. De buts was natuurlijk wel even vervelend, maar gelukkig zijn jullie allemaal nog heel en zoals iemand eerder al schreef, het is maar blik.
    Vandaag hebben we hier ook lekker genoten van het weer. Eindelijk een dag waar buiten leven mogelijk was, hoewel de zon nog niet eens altijd geschenen heeft. De eerste zomertraining zit er weer op en ook de eerste gesprekken met Paul en Patrick voor het volgende seizoen. Paul weet in ieder geval al wie je bent en vroeg me of het nodig was, als je terugkomt, iets van gehoorbescherming aan te schaffen. Ik heb maar gezegd dat dat niet nodig is en dat je straks veel rustiger er volwassener terug komt (of niet soms).
    We zijn al een beetje aan het aftellen. Eerst komt Tim thuis op 4 augustus en dan op 7 augustus vertrekken we naar jullie geweldige eiland.
    We wensen jullie weer heel veel plezier deze week en tot horens,
    liefs van Julie en Frans en ee ndikke zoen.

• 09 Juli 2007 - 11:44

Bianca & Timo:

Hoi Taam en Maart! Wat een leuk verhaal weer! Beetje jammer van die auto Maart! En ga je nou nog een beetje geld verdienen.. 4 uurtjes is niet veel! Gelukkig verzorg je Taam goed, want die maakt heel wat meer uurtjes! Maar het is vast leuk werk en jullie hebben het top daar! De foto's zijn leuk!

Wij hebben zaterdag de skihut onveilig gemaakt. Maart je zusje probeerde Tiem te versieren.. maar het is dr niet gelukt! En nou wil ze morgen met me lunchen.. zo probeert ze me natuurlijk te vriend te houden, maar ondertussen...! Maja je vader had er al wat van gezegd tegen Tiem.. dat ie met de jeugd van Pijnacker op de tafels stond!

Het is nu trouwens Pijnacker Open! Komen weer mooie feestjes aan, dus we houden het nog wel even uit zonder jullie! Zondag gaan we naar Thailand voor 4 weken en als we terug zijn, zijn jullie er ook alweer bijna:) Nou heel veel plezier daar nog! Lekker tennissen en schrijf maar regelmatig leuke verhaaltjes!

Heel veel kusjes van ons!

• 11 Juli 2007 - 03:57

Sjard:

Hey hallo daar tygers

Wat een leuke verhalen en wat een geweldige foto's. Jullie hebben het echt naar je zin he daaro. NL is nog wel een optie toch? :)
    Die maarten heeft lekkere dagen zeg terwijl die lieve taam kei en keihard aan het klussen is. Maar gelukkig zijn er weekenden en de bioscoopjes dus dat is ook wel weer lekker dan. btw hiero is Pijnacker toernooi net begonnen. Gister 1e avond gehad van de 4 ofzo nog die gaan komen. Was weer super gezellig met je pa maart haha.. echt vreselijk gelachen weer :) Zonde dat je er niet bent.....

BTW taam mooie Kameleon foto hoor.. Op mexico lopen die beesten overal. Das echt niet normaal. Deze vind ik ook heel erg mooi. Oja maart rustig rijden he vriend.. Wat een dag heb jij gehad zeg niet normaal...

Nou ik gaat weer ff stoppen moet zo naar m'n werk.. is lekker ben donderdag en vrijdag vrij voor de tennis avonden. Oude man he.. moet je daar tegenwoordig vrij voor nemen :)

adio luitjes enne tot snel.. Nemen we er snel weer 1tje op ok.. bye bye

• 11 Juli 2007 - 13:24

Minte:

Maartttt goed nieuws!! K heb de cd van Niels gevonden, die met reaggeton.. Ik moest me kamer en de hele zolder opruime en nou heb ik hem weer haha echt lauw! Vanavond gaan we op de WII spelen bij de tennis, dat is dat nieuwe spel dat je echt moet slaan als je tennis speelt enzo.. Heb even met inge om 5 wijn gewed dat ik der afdroog, ben benieuwd!
    Taam doe je wel een beetje rustig aan want Maart kan af en toe ook wel wat meer doen hoor ;)
    NOu tot zienssss (K) doeii xxx

• 15 Juli 2007 - 19:29

Jak:

Hey Taam en Maart,

Tijd voor nieuw verhaaltje????

doeiiiiiii Jak

• 16 Juli 2007 - 16:52

Lara:

heey meis hoe is het met je??? ik zie allemaal leuke berichten..:)
    alleen ook dat je erg lange dagen maakt...!! enne ik d8 dat maart een baan ging zoeken op Aruba.. haha maar zkr nog niks van gekomen!! nou ik hoop snel wat van je te horen meis!!
    Sorry voor het korte berichtje maar ik moet zo snel weg!
    XXXX

• 17 Juli 2007 - 16:45

Poula:

Hoi Maarten en Tamar
    gelukkig dat de auto alleen maar schade heeft en dat jij er heel uit bent gekomen.Erg leuk om al de foto's te zien
    met de voor ons ook bekende plekjes.
    Vooral de Natural pool vonden wij heel
    apart. Stond die man er nog die je galant
    naar het water brengt zonder te vallen.
    En Tamar heb je zelf al tussen de papa-
    gaai vissen gezwommen op Palm Eiland.
    Doodeng vond ik dat en als je niet oppast
    bijten ze je nog ook.Nu nog veel plezier
    en tot horens na onze vakantie.
    Kus Frenk en Poula

• 19 Juli 2007 - 09:49

BUD:

He Tinus en Taam. Mooi dat het goed gaat daar! En Tinus jij doet echt gene reet daar heerlijk!! Hier gaat alles op rolletjes. Van het weekend was het dikke vette courgette. Zonder jouw redden we de de finale niet. De rose was er in overvoeld. Een kater op maandag das minder.

Maart niet overspannen raaken he haahahahah

Kus Bud

• 22 Juli 2007 - 17:15

Michellucky:

Hoi Maarten en Tamar,

oh ohoh wat een pech. Die nieuwe bak ziet er tof uit zeg. "De Dukes of Oranjestad" Verder zien de foto's er ook vervelend en saai uit. Kortom: hoeveel dagen nog ??? hahah.
    Hoe was het bezoek van Ger ???

Hier alles op zijn plaats !! Bijna naar Italië !

Groeten Lucky