Bondia - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Maarten & Tamar Kortenhorst - Plieger - WaarBenJij.nu Bondia - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Maarten & Tamar Kortenhorst - Plieger - WaarBenJij.nu

Bondia

Blijf op de hoogte en volg Maarten & Tamar

19 Augustus 2007 | Nederland, Amsterdam

Lieve allemaal,

Zo het is echt alweer te lang geleden dat we iets op deze site gezet hebben, vandaar weer even een nieuw berichtje!
Hoe gaat het met jullie allemaal? hopelijk goed!! hoorde dat het bij jullie nu ook eindelijk een beetje beter weer werd.. gelukkig maar.. hoe is het trouwens met alle vakantiegangers en alle verhuizers? MJ & Bart, Ri & Jenk? hoop dat het allemaal een beetje opschiet en dat jullie je er snel lekker thuis voelen.. als we terug zijn komen we natuurlijk even langs om te kijken hoe het nu geworden is... :)

Gister zijn dan ook eindelijk Taam haar ouders aangekomen.. ze hebben een goede vlucht gehad en liggen nu denk lekker ergens op een strandje een beetje bij te komen.. Het was voor ons een gewone werkdag, dus Taam zit lekker bij de jeep en maart moest vanochtend alleen even een uurtje werken dus die ligt er nu denk ook lekker bij op het strand..
Hartstikke bedankt voor de kaartjes lieverds en de ketting!! hij is echt super mooi.. :) en san natuurlijk de boeken, ben er vanochtend gelijk in begonnen!!!

Hier gaat ook nog steeds alles goed.. Maart had natuurlijk de leiding van de tennisschool, nu zijn de echte 'bazen' weer in het land dus hij heeft niet meer de telefoon (wel lekker hoor) en hij hoeft nu niet alles meer te leiden..
Taam heeft pas haar eerste beoordeling gehad.. ze zijn heel tevreden over haar en het is echt een hele goede eerste beoordeling geworden.. hopen nu dat dat zo blijft, maar daar gaan we natuurlijk wel van uit :) haha..

Voorderest gaat alles hier zijn gangetje.. het is nu aardig druk op taam haar werk, het 'hoogseizoen' is begonnen, hierdoor maakt ze wel hele lange dagen en is daarom ook 's avonds aardig moe en gaan we lekker vroeg naar bed.. het is de laatste tijd ook erg warm de hele dag, dus zijn we blij als we 's avonds in ons bedje lekker mogen afkoelen met de airco aan..

Ook zijn vorige week onze vriendjes Thijs, Jan & Rob weer terug naar Nederland gegaan, we vinden het echt super jammer dat ze er nu niet meer zijn.. we hebben het echt gezellig met hun gehad.. Maar helaas, er zijn tijden van komen en van gaan...

De week na het vertrek van de jongens hebben we eigenlijk heel rustig aan gedaan, zoals gezegd veel werk en daarom s avonds vroeg naar bed.
En daar waren dan dus Frans en Julie, Taam had lekker twee dagen extra vrij genomen. We zijn de tweede dag van Frans en Julie naar Palm Island gegaan. Taam was daar ook met haar werk, we hebben heerlijk in de zon gelegen, gegeten en gesnorkeld. Zoals iedere avond zijn we heerlijk uit eten geweest. Op taam haar tweede vrije dag zijn we de jeep tour gaan doen. Lekker een eigen jeepje gehuurd en knallen maar. Door de moeilijk te berijden wegen met vele stenen zijn Frans en Julie super trots op Taam dat ze dat allemaal zo alleen doet.
Op de 50ste verjaardag van Frans hadden Taam en Maart kaartjes gekocht voor een boottrip langs drie geweldige snorkel plaatsen. We hebben daar een geweldige ochtend gehad en s middags hebben we heerlijk bij het zwembad gezeten.
Op vrijdag was alweer het vertrek van onze (schoon)ouders. Het ging allemaal super snel
maar wij vonden het heel leuk dat jullie hier hebben kunnen zien hoe wij ons vermaken en hier ons leventje hebben.
Vandaag komen Maart zijn ouders, zij zitten op dit moment in het vliegtuig.

Vanavond gaan we ze natuurlijk ophalen en de komende twee weken zullen zij zien hoe wij hier leven en hoe mooi ons eilandje is..

Wederom allemaal super bedankt voor de kaarten en de berichten op de site..

Tot schrijfs liefs kus Maart & Taam

• 19 Augustus 2007 - 20:47

Sanne:

Yes, eindelijk weer een bericht van jullie=) de tijd gaat echt als een straaljager zo snel! Taam je ouders zagen er goed uit hoor toen ze zaterdag terugkwamen! Helemaal uitgerust, poepie bruin en bly natuurlyk dat ze gzien hebben hoe goed jullie het hebben! Fijn om ook van hun te horen hoe super jullie het hebben! Zo te horen zyn jullie nog lang niet klaar daar, maar ik mag toch hopen dat jullie gwoon weer terugkomen hoor!;) Het is af en toe natuurlijk hard werk mja dat hoort erby en maakt het ook wel weer leuk toch!? Maart zn ouders en minte zyn nu dus aan de beurt om alles met jullie te beleven!Jullie boffen maar hoor met dat heerlijke leventje daar! Taam, wij hadden zaterdg onze eerste wedstryd weer en het was weer top:) haha we hebben ze 2x van de mat geveegt haha! Verder is t hier behoorlijk rustig en straks begint school gewoon alweer..pff moet er nog niet aan denken hoor! K heb weer nieuwe boeken voor je taam maar die mag je komen lenen als je weer terug bent=) Nou dag lieverds jullie horen snel weer wat van me. Superleuk ook trouwens om weer eens wat fotootjes van jullie te zien, gelukkig allebei ng niks veranderd;) haha dikke knuffels

• 20 Augustus 2007 - 15:30

Suus:

Hallo!
    Wat een leuk verhaal weer! Maar ik heb ook al uitgebreid met je moeder zitten kletsen Taam. Ze zijn allebei ontzettend trots op je hoor! ZEker toen jij ze even een rondleiding ging geven met je jeep. Haha en jij vond auto rijden niet zo leuk! Nou wat ik nu heb gehoord, dan ben jij de beste rijdster van heel Aruba en omstreken :)!
    Maart over jou waren ze ook heel erg te spreken hoor! Jij zorgt maar goed voor Taam! Echt super ook die foto van jij aan de strijk! Ga zo door jongen! haha!
    Nu komen Maart z'n ouders en zusje alweer en dan is het alweer bijna eind augustus! Echt die tijd vliegt!

Zoals Sanne al zei hebben we de eerste wedstrijd achter de rug. En nu zegt ze (San) ineens dat we ze VAN de mat hebben geveegd, maar zaterdag hadden we ze OP de mat geveegd ;)! Ach allemaal hetzelfde, want we wonnen gewoon! haha!

Voor de rest heb ik nu nog twee weekjes vakantie; nog even bijkomen voordat het echte werk gaat beginnen. Daarom lig ik nu even heerlijk op mijn bedje desperate housewives te kijken en een beetje jullie site te bezoeken! Ik maak me in de vakantie niet te druk :P!

Nou lieverds ga maar weer verder met genieten en wel terugkomen hè in oktober, want je moeder dacht dat jullie het liefst wilde blijven, maar daar steken wij wel een stokje voor :P!

Dikke kus Suus.

• 20 Augustus 2007 - 16:02

Rianne:

Lieve Taam en Maart,

Ik vind het weer erg leuk om wat van jullie te lezen. Jullie genieten echt. Ook de nieuwe foto's zijn weer erg leuk en zoals je moeder ons als verklapte zaterdag zagen jullie er inderdaad goed uit!
    Top van je goede beoordeling, maar ik had ook niet anders verwacht. :)
    Met ons huis staat het op dit moment heel goed. Wij hopenen namelijk aanstaand weekend te verhuizen. Al moet de tuin dan nog wel aangelegd worden hoor! Heb(ben) jij (jullie) nog tips voor het samenwonen. Ik zag op de foto's dat je maart als aardig onder de duim had met het strijken. Hoe doe je dat? :P

Nou ja, verder weinig te melden. Alles gaat hier zijn gangetje. De stress van de selectie is weer als vanouds, als maken ze het dit keer eerder bekend. Zeggen ze. Je hoort het wel van ons. Nou ja ik ga ervandoor. Ga op de boerderij eten, waarschijnlijk voor het laatst. Dus toedels. Heel veel plezier en blijf er zo van genieten. Tot later!

• 21 Augustus 2007 - 16:59

Lianne:

Ey lieverds

Woehoe eindelijk een verhaal van jullie. Ben blij om te horen dat jullie nog steeds vermaken. Je komt wel terug hoor. Leuk die foto's :D
    Jullie hebben het ook maar druk daar. Super gaaf van je stage beoordeling :D. Trots op je :D

'Kaffers geniet er nog van

dikke kus

• 26 Augustus 2007 - 07:35

Bart En Mj:

Hello schatjes!!

Wat leuk om weer te kunnen lezen hoe het bij jullie is!! We hebben al een hoop gehoord van Taam dr ouders, maar de foto's spreken natuurlijk boekdelen! Wat zijn ze weer gaaf, en aan het verhaal te lezen hebben jullie het nog steeds super saampjes!! Goed hoor!!
    Leuke tijd gehad met je ouders Taam? De gids uit kunnen hangen?? haha.. gaaf hoor.. om "jullie stekkie" aan je ouders te kunnen laten zien! En een goede beoordeling!! Wat wil een mens nog meer? Zon, zee, strand, goede beoordeling en elkaar!! ;)
    Maart, klopt t dat jou ouders en je zus er inmiddels zijn? Leuk om ze weer te zien zeker? Kun je je moeder laten zien hoe goed je kan strijken!! Ze zal vast trots op je zijn.. haha..
    Nou, aan de foto's te zien vermaken jullie je nog steeds prima!! Volhouden en ons vooral niet gaan missen, dat doen wij hier wel!

Bart en ik zijn lekker aan het genieten van ons "nieuwe" huisje! We voelen ons zo trots, joh! T is echt helemaal gaaf!! Alleen maar leuke reacties gekregen, twee gezellige housewarmings.. we gaan ons steeds meer "sluizers" voelen!
    poes en poes zijn ook al helemaal gewend.. iets TE eigenlijk! Ze is al vrolijk de gracht in gewandelt.. en Bart er natuurlijk achteraan.. nou, je wil niet weten hoe ze eruit zag toen ze t water uitkwam.. we hebben ons suf gelachen!
    Verder is het natuurlijk lekker druk emt van alles tegelijk.. korfbal (ook voor Bart.. t blijft raar: een odo shirt en Bart..) :) maar ook t werk gaat gewoon door en natuurlijk de vrije uurtjes met vrienden en familie besteden in ons huis!

Jullie zijn weer een beetje op de hoogte, hou ons ook op de hoogte, met die leuke verhalen en mooie foto's.. we zijn steeds weer reuze benieuwd!

Ga lekker genieten (nog steeds) en maak er een supergezellige tijd van met Maart zn gezinnetje!!

Liefs Bart en Mj

• 28 Augustus 2007 - 09:43

Kelly:

Lieve Taam en Maart,

Foto's zien er super uit! mooi dat het allemaal goed gaat! Hier gaat ook alles goed! Op mn werk verkopen we ook veel Aruba.. echt n mooi eiland is het!!! Stiekem ben ik ook een btje vakantieplannen aan het maken voor volgens jaar die richting op ;) hihi
    Veel succes en plezier nog!!
    xxx Kel

• 28 Augustus 2007 - 22:35

Minte En Pap:

Leuk berichtje lees ik hier nu op Aruba, waren jullie even vergeten dat ik ook nog mee kwam in het vliegtuig en niet alleen de ouders? ;)

Der: Ik heb begrepen dat Taam en Maart hier wel weer naartoe terug willen gaan, dat kan ik voor 100% begrijpen. Echt een enorm relaxed leventje, al moet er natuurlijk ook wel gewerkt worden!
    Zit nu met een biertje te wachten totdat taam en maart naar het hotel komen. Dan kunnen we vanavond weer gezellig met z'n allen eten..

Groetjes Der en Minte
    XXX

• 29 Augustus 2007 - 09:06

Poula:

Hoi lieve luitjes
    Bedankt voor jullie kaart. Onze vakantie is helaas weer voorbij, het zweet staat alweer op onze rug. Ik geniet elke keer weer als ik jullie foto's zie en krijg daardoor veel zin om ook weer een keer naar Aruba te gaan. Misschien volgend jaar. Ik heb van Marlies begrepen dat het idd een super eiland is maar dat wist ik wel. zijn jullie al wezen golfen met z'n allen.Wens je vader en moeder en Minte nog veel plezier.Ik ga nu weer aan de arbeid.Kus van Frenk en Poula

• 29 Augustus 2007 - 18:26

Tim:

Hey dudes!

Hoe is het met al die bekenden om jullie heen? Hier in Maasland gaat alles z'n gangetje. Ik ben veel aan het werk en bezig met de korfbal. Toen ik de foto's zag van pa en ma, werd ik wel een beetje jaloers! Maar we hadden al het idee om dan volgend jaar zomer maar met z'n 6-en te gaan. Jullie willen volgens ons wel, Sas en ik ook zeker, pa vond het heerlijk bij jullie en mam vind alles goed, zolang we maar weer eens iets samen kunnen doen...

Veel plezier nog en groetjes aan de fam Kortenhorst. Taam, je krijgt de groetjes van Sammy en Lotte.

Groetjes en kusjes van ons drietjes.

Tim

• 04 September 2007 - 09:02

Seek:

He taam en maart!

Een beetje late reactie van mij, mja beter laat dan nooit. Ik ken de mentaliteit een beetje van de eilandbewoners en geloof dat jullie je snel hebben aangepast, dus doe ik (dat kan ik nog als de beste) dat ook maar.
    Gelukkig heeft Felix de storm niet heel erg veel schade aangebracht, zoals ze eigenlijk wel voorspelt hadden. Het is zeker vrij warm daar zonder wind, of valt dat nog mee?
    Zaterdag begint alles weer voor het eggie met de korkybal, hopelijk denk je, maart, dan onder het genot van een ijskoud biertje aan ons, want we moeten je tenslotte langs de kant missen.
    Hierro in het dorp is het vrij rustig. De scholen zijn weer begonnen. Ik ben de laatste zaken op school aan het afronden en mag en kan dan beginnen met afstuderen. Waar ik dat ga doen is nog niet helemaal zeker, maar ik hou jullie op de hoogte wat ik allemaal ga uitspoken.

Nou geniet nog van alles daar,tot snel

groetjes en een kus

• 04 September 2007 - 09:37

Derrick:

Nou we zijn weer thuis van 2 ongelofelijk leuke weken!! Taam en Maart we hebben van jullie gezelligheid genoten en danken jullie voor je gastvrijheid en het opofferen van jullie vrije tijd;) Toen we aankwamen hebben we de naweeen van Dean nog gezien en gevoeld en op de dag dat we vertrokken kwam Feliks ons nog even "verblijden" maar gelukkig geen schade voor ons en KLM was de enige die het aandurfde om te vliegen, gelukkig maar.Twee weken zonnen, lachen, eten, drinken en excursies maken tja wat wil een mens nog meer!! Balashi bier, coctails aan de bar met Willy!!Af en toe het casino bezoeken, chillen bij La Momba etc.etc. Taam en Maart ik ben trots op jullie, Taam met een werkweek van 60 uur en Maarten een paar uur minder, maar lost thuis alles op en is taxi chauffeur voor de stagieres!! Kortom jullie doen het geweldig daar, nogmaals onze dank en geniet er de komende weken nog maar van, want zelfs na 2 weken kan ik maar moeilijk wennen weer hier!!

Liefs

Derrick,Marlies en Minte

• 05 September 2007 - 09:16

Bianca:

je zult wel denken helemaal geen verhaal van mij nou dat heb ik wel gedaan maar het staat er niet! beetje jammer! heb ook niet super veel te vertellen!
    wel dat we je missen bij de korfbal je moet maar snel weer terug komen! want het is een beetje stil! haha
    neem dan ook even gelijk mooi weer mee want hier is het gewoon klote!:S maarja komt allemaal wel weer goed! ik moet wel even stoppen met een verhaal zal je snel weer bellen!

dikke kus

• 05 September 2007 - 09:54

Mj:

Hey schatten!!

Ontzettend bedankt voor jullie leuke kaartje!! Heel lief dat jullie daar aan denken in het verre Aruba..!!
    Gaat verder alles nog steeds goed?? Zo na/tijdens de Felix?? Ik neem aan dat jullie je dr niet al te druk om maken, en het lekker gezellig houden!!
    In ieder geval, heel veel succes nog met werken deze week, en met plezier hebben en van t zonnetje genieten!!!
    Dat doen wij hier dus ook.. (lekker niet..!!) =(

Hopelijk komt er snel weer een leuk verhaaltje!! We zijn weer reuze benieuwd!

Liefs Bart en Mj

• 11 September 2007 - 13:56

Bianca:

Maart hulde voor de strijkfoto!